Litere volumetrice

Exclusiv Print recomanda clientilor sa utilizeze litere volumetrice pentru efect maxim. Acestea se pot realiza intr-o varietate de forme, din diferite materiale precum plexiglas, PVC komatex, tabla, aluminiu, polistiren. Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase. Acestea pot fi iluminate fie direct led in interior, fie indirect (prin halou).

Indoor – literele volumetrice pot fi utilizate la semnalizarea salilor de receptie, a salilor de conferinte sau a showroom-urilor.

Outdoor, pot fi folosite la semnalizarea fatadelor de cladiri si a rooftop-urilor.  În acest sens, literele volumetrice pot fi dispuse pe structura metalica sau pe riflaj de aluminiu. Exclusiv Print realizează, conceptul grafic pentru litere volumetrice, simulari si la cerere memoriul tehnic. Firma ofera transport, instalare si mentenanta peste tot în tară.

Materialele folosite pentru literele volumetrice sunt de cea mai bună calitate. Acestea sunt rezistente la variatiile de temperatura, la umezeala si la razele UV, astfel că vor avea o rezistentă îndelungată.

Alte servicii:

Firme luminoase

Firmele luminoase- sunt o metoda eficienta de promovare pentru orice spatiu ce se doreste …Detalii

Panouri publicitare

Exclusiv Print produce panouri publicitare tip backlit ce pot fi simpla fata sau dubla fata…Detalii

Gravura si debitare mecanica si laser

Executam gravura si debitare pe diferite materiale: material plastic de gravura….Detalii

Pin It on Pinterest

Share This
Scroll Up