Sisteme expozitionale

Sisteme profesionale de afișare, expunere și prezentare din aluminiu, acrilic și PVC, realizate în format standard și atipic.

Sistemele portabile pop-up display sunt o modalitatea foarte buna de a face o buna prezentare de promovare la conferinte, evenimente, showroom-uri, targuri si expozitii.

Roll-up banner-ul este un sistem expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat  pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand.

Rame click și tablou din aluminiu pentru afișaj profesional.

Standuri expozitionale, din plexiglas si aluminiu, concepute special pentru prezentarea si distribuirea pliantelor, brosurilor si cataloagelor.

O diversitate de suporturi din plexiglas, prelucrate si finisate cu mare grija, pentru expunerea meniurilor, a listelor informative sau a materialelor publicitare.

People Stopper din profile de aluminiu de calitate și rezistente. Alege un People Stopper, panou publicitar mobil, în fața magazinului sau pentru afacerea dumneavoastră. Aceste panouri mobile sunt ușoare și simplu de utilizat.

Semne indicatoare pentru usi, holuri, sali de conferinte si cladiri. Ideale pentru scoli, spitale, institutii, caldiri de birouri, etc. Modele diverse din materiale diferite.

Alte servicii:

Inscriptionari auto

Exclusiv Print realizeaza orice fel de inscriptionare, pornind de la cele mai simple modele…Detalii

Servicii de colantare/decolantare

Exclusiv Print ofera clientilor sai o gama completa de servicii de productie publicitara….Detalii

Inscriptionari textile

Inscriptionarea produselor din material textil poate avea un impact mare atunci cand acestea sunt folosite in scop promotional….Detalii

Pin It on Pinterest

Share This
Scroll Up